.

.

ALIWOD Mastilo Mikser Tetovažu Električni Pigmenata Šminku Obrvu Lak za nokte Mikser Boja Mašina Zalihe sa 100PCS Štapića za Miješanje Bojama Mastilo Sliku Agitatora Blender Kit (White)

ALIWOD Mastilo Mikser Tetovažu Električni Pigmenata Šminku Obrvu Lak za nokte Mikser Boja Mašina Zalihe sa 100PCS Štapića

KM 8.04
Iznos

1.VISOKOG KVALITETA MATERIJAL - tetovažu mastilo mikser mašina je napravio sa visokog kvaliteta, plastični materijala, koji je lagan i nelagodno slomiti.To dolazi sa 100 za jednokratnu upotrebu miješanje štapovi koji su sanitarni i isplativije.Treba duže držati?Kombinovati 2 ili više miješanje štapiće od dodatnih ih zajedno da se super dugo mikser. 2.MIJEŠANE PIGMENATA - električni tetovažu pigmenata mikser stroj napravljen za ronjenje i miješanje tetovažu pigment,čini spoj pigmenata boje brzo i lako.Može efikasno spriječiti pigmenata sa dugo padavina za stabilnost i dobar mix efekat. 3.PRAKTICNA-Ovo električni tetovažu pigmenata mikser može se koristiti za tetovažu tinta,bojama Tinta,slika pigment,miroblading zalihe alat ekt. 4.LAKO I JEDNOSTAVNO SREDITI - Držite prekidač dugme, električnim mastilom pigmenata mikser će biti umiješani brzo i vrlo zadivljujuće miješanje efekat.Naš mastilo mikser može spriječiti tetovažu mastilo/pigmenata deponovanje efektivno.To je definitivno praktična miješati tetovažu mastilo ili druge. 5.MOĆ - Naš tetovažu pigmenata mikser mašina 2 AA 1.5 V baterije su mi treba. (nije uključena u paketu).I tamo je striptiz baru kontrolu dugme na glavu od mašine.Jedno dugme lako operaciju.Lagan i prenosni, mali veličine za lako nositi, zgodno i praktične koristiti.Opis. 1. Može se koristiti za tetovažu Obrvu mastilo. 2. Snažan motor za temeljan miješanje. 3. 2x "AA" Baterija (NIJE uključena) Operisao. 4. Jedno dugme lako operaciju. 5.Stabilan performans i zgodno. 6.Ovaj mali uređaj je sigurno za svaki umjetnik. 7.Efikasan način da mix boje zajedno. 8.Ove mašine koriste za jednokratnu upotrebu miješanje štapovi koji su sanitarni i isplativije. 9.Dolazi sa 100 za jednokratnu upotrebu štapića za miješanje.

R

Srodni proizvodi